Psykoterapia Mielen Kuva
/


 

 

YHTEYSTIEDOT:

Vastaanotto sijaitsee: 

Kortelahdenkatu 9, liiketila 3

33230 TampereHUOM! Instagramissa voi seurata terapiakoira-Puhdin elämänkaarta ja ajatuksia. Puhdin isosetä oli terapiakoira- Ilo, joka elää vahvana muistoissa edelleen. 


TILATTAVISSA OLEVAT      VALOKUVAKORTTISARJAT :

Valokuvakorttisarjat on tarkoitettu valokuvaterapeuttisen työskentelyn avuksi ja tueksi niin yksilö-, pari-, kuin ryhmäkeskustelutilanteissa.

 Valokuvat on ottanut Elisa Nordström ja ne on käytännössä testattu erimuotoisissa terapiakeskusteluissa ja mm. työnohjaus- ja opetustilanteissa. 


Valokuvasarjoja on kaksi; toinen kuvasarja sisältäen pysty-, ja toinen vaakasuuntaisia kuvia. Käyttäjä voi näin valita itselleen ja käyttötarkoitukseensa luontevimman kuvamuotokielen. 

Kummassakin valokuvasarjassa on 75 valokuvaa sisältäen hyvin erilaisia kuvateemoja. 

Sarjat on mahdollista myös yhdistää, jolloin muodostuu 150 valokuvan laaja kuvakokoelma mahdollistaen erilaisia käyttömahdollisuuksia. Kuvakorttien välityksellä voi työstää tunteita, muistoja, kokemuksia, toiveita, ajatuksia…. sekä miettiä esimerkiksi elämän, parisuhteen tai vaikkapa työyhteisön suuntaa tai tilannetta. 

Kuvat toimivat näin keskustelun ja työskentelyn avustajina ja selkeyttäjinä hyvin laaja-alaisesti ja auttavat mahdollisesti löytämään muodon silloinkin, kun asioiden sanoittaminen voi tuntua vaikealta tai mahdottomaltakin.Valokuvakorttisarjojen hinnat ovat:

60€/ 1 sarja 

100€/ 2 sarjaa

Hintaan lisätään postikulut.

Valokuvakortit ja niiden kotelot on painettu Invercote Creato 300 g- kartongille. 

Valokuvakorttisarjojen lisätiedot ja tilaus:  

s-osoite: elisa.nordstrom@mielenkuva.fi 

puh. 050 500 4279